Avís legal

El domini manualidadesreig.com és propietat de l'empresa Manualidades Reig, SL amb el CIF B-66580689. El domicili de l'empresa és Avenida de la Fontsanta, s/n. 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona) . España . Pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 938584125 o a l’adreça info@manualidadesreig.com .

Drets reservats

Queden reservats tots els drets de la documentació continguda en aquesta web, sempre que no es citi la font d'on s'ha extret. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió, total o parcial, de la informació continguda en aquestes pàgines, per qualsevol finalitat, i per qualsevol mitjà.

Privacitat i protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s'informa als usuaris que, la cessió de les seves dades a aquesta pàgina Web, suposa el consentiment inequívoc per la seva part perquè Manualidades Reig tracti de forma automatitzada les seves dades personals, i les incorpori al fitxer de dades personals amb la finalitat de complir amb l'objecte social de l'empresa. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.

Així mateix, s'informa de la possibilitat que Vostè exerceixi, segons estableix la LOPD, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a Manualidades Reig, ja sigui enviant un missatge a info@manualidadesreig.com, o per carta certificada, on consti com a referència Manualidades Reig, Avenida de la Fontsanta, s/n. 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona) amb CIF B-66580689 i el dret que Vostè vol exercitar.

Manualidades Reig es compromet a mantenir i guardar les seves dades personals de forma confidencial, aplicant a tal efecte el que estableix la normativa vigent sobre Protecció de dades personals.

Responsabilitat dels enllaços

Manualidades Reig no assumeix la responsabilitat del contingut, ni la veracitat de les pàgines a les quals es pot accedir a través d'aquesta pàgina web. La única finalitat dels enllaços, es afavorir, fomentar i facilitar l'accés a la informació que pot ser del seu interès. Les dades de caràcter personal incloses en aquestes pàgines, no podran ser tractades, ni usades per finalitats diferents a les de la seva publicació d'acord amb la normativa vigent.

Manualidades Reig no assumeix la responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors continguts o provocats per les pàgines a les quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.